40 anys al vostre servei

21/01/2020

Aquest 2020 Cuines Banyoles compleix 40 anys al vostre servei. Des del primer dia fins a l'actualitat conservem el caràcter d'empresa familiar, la proximitat al client i un bon equip de professionals que de ben segur ens han ajudat a créixer durant tots aquests anys. 

1980, DE LA FUSTERIA ALS MOBLES DE CUINA

Els nostres orígens es troben a la fusteria, on amb 14 anys va començar a fer d'aprenent el nostre fundador Josep Ardila León. Ell va viure en primera persona els canvis tecnològics i l'evolució del sector canviant la fusteria tradicional per l'especialització en els mobles de cuina. D'aqui va néixer Cuines Banyoles, en uns primers anys orientada al disseny i reforma de la cuina i que ha anat sumant serveis i solucions als clients. 

1992, UN ANY ESPECIAL

El 1992 és un any especial pel pais, per la ciutat de Banyoles i també per nosaltres. Banyoles va viure una transformació gràcies als Jocs Olímpics i nosaltres ho vam aprofitar per inaugurar la botiga al Passeig Mossen Lluis Constans on encara seguim i que hem anat renovant per oferir-vos els últims avenços en mobiliari, dissenys i materials. 

2000-2008 TEMPS DE CRÉIXER

Igual que en tot el sector de la construcció, els anys 2000 van ser una etapa de creixement per Cuines Banyoles. Incorporació de personal, augment del volum de projectes i obres, participació en grans projectes d'edificació d'habitatges...Però mai es va perdre el contacte amb el client de proximitat ni el compromis amb la qualitat i la feina ben feta. Aquesta va ser una de les claus per superar els temps dificils que vindrien més endavant. 

2008-2012 SUPERAR LA CRISI

No van ser anys fàcils ni per nosaltres ni pel sector. Una forta caiguda de les vendes i la construcció d'habitatges i una situació econòmica dolenta al conjunt del pais ens va fer treballar de valent per superar la crisi. Anys de reinventar-se, buscar nous serveis i noves solucions pel client, remar colze a colze amb proveidors i apostant pels valors que ens caracteritzen, proximitat, qualitat del producte i la feina ben feta. 

2016, UNA NOVA GENERACIÓ AL CAPDAVANT

Des del 2016 una nova generació de la familia està al capdavant de Cuines Banyoles. El nostre fundador es va jubilar després de 50 anys de carrera professional i ha agafat el relleu una nova generació que portava anys treballant a l'empresa. Amb els mateixos valors de sempre però amb voluntat d'evolucionar i adaptar-se als canvis en el mercat hem apostat per una nova imatge corporativa, una millor comunicació i hem anat incorporant nous productes i serveis pels nostres clients. 

40 ANYS COMPROMESOS AMB BANYOLES

Si bé és cert que treballem a tota Catalunya, és evident que el nostre mercat principal és Banyoles i el Pla de l'Estany. Ens sentim orgullosos de comptar entre els nostres clients amb diferents generacions de moltes families i amb empreses i institucions de la comarca que ens fan confiança. És per això que des del primer dia hem volgut retornar aquesta confiança donant suport a diferents iniciatives socials, culturals i esportives de la ciutat i la comarca. 

Iniciem aquest 2020 amb 40 anys d'experiència, disposats a continuar oferint als nostres clients els millors serveis i solucions per a la cuina, el bany i la reforma del seu habitatge.