Empresa

Cuines Banyoles som una empresa familiar que ens dediquem des de 1980 als mobles de cuina i bany, disseny i les reformes.. Al llarg de 40 anys d´experiència hem anat introduïnt les novetats i innovacions en el sector dels mobles de cuina, electrodomèstics i accessoris per oferir als nostres clients un producte de qualitat i proximitat.

El nostre equip està format per professionals amb àmplia experiencia en la venda, disseny, coordinació i muntatge de mobles de cuina i bany, electrodomèstics i accessoris. Treballem amb particulars i també amb professionals de la construcció com promotors, constructors, arquitectes i interioristes adaptant-nos a qualsevol tipus d´espais, idees i pressupost del client.

Disposem d´una exposició a Banyoles i d´un taller de fusteria completament equipat per adaptar, reformar i muntar mobles especials o fets a mida.

La qualitat del producte, la feina ben feta i el bon servei al client son els valors que defineixen la nostra empresa. Si teniu una idea podeu contactar amb nosaltres i us atendrem sense cap compromis.